Gizlilik Politikası

Veri koruma görevlisinin iletişim bilgileri şunlardır

İsim: Wandel
Posta adresi: Stuckgasse 9/1b, 1070 Viyana
Telefon numarası: 0681 1055 9813
E-posta adresi: kontakt@derwandel.at

İlgili tarafların kişisel verilerini aşağıdaki şekilde işliyoruz:

Tarafınızdan sağlanan aşağıdaki veriler sözleşme ilişkisinin bir parçası olarak işlenecektir: İletişim bilgileri dahil ana veriler (adres, telefon, e-posta, faks, KDV numarası gibi)

Daha fazla bilgi

İlgili kişi, GDPR Madde 15 uyarınca saklanan veriler hakkında bilgi alma, GDPR Madde 16 uyarınca yanlış verilerin düzeltilmesi, GDPR Madde 17 uyarınca verilerin silinmesi, GDPR Madde 18 uyarınca verilerin işlenmesinin kısıtlanması, GDPR Madde 21 uyarınca makul olmayan veri işlemeye itiraz etme ve GDPR Madde 20 uyarınca veri taşınabilirliği hakkına sahiptir.

İşlemenin bir rıza beyanına dayanması halinde, veri sahibi, iptal edilene kadar rıza temelinde gerçekleştirilen işlemenin yasallığını etkilemeksizin bu rızayı istediği zaman iptal etme seçeneğine sahiptir.

Veri sahibi, denetim makamına şikayette bulunma hakkına sahiptir - Avusturya'da veri koruma makamı sorumludur. Adres şu şekildedir

Avusturya Veri Koruma Kurumu
Wickenburggasse 8
1080 Viyana
Telefon: +43 1 52 152-0
E-posta: dsb@dsb.gv.at

Verileri toplarken, veri sahibi tarafından kişisel verilerin sağlanmasının yasa veya sözleşme gereği gerekli olup olmadığını veya bir sözleşmenin imzalanması için gerekli olup olmadığını açıklarız. Aynı zamanda, veri sahibinin kişisel verileri sağlamakla yükümlü olup olmadığını ve sağlamamanın olası sonuçlarını açıklıyoruz.

Bu web sitesindeki, sosyal medya kanallarındaki ve postalardaki içerikten Wandel sorumludur. İçerik mümkün olan en büyük özen gösterilerek derlenmiştir. Bununla birlikte, hatasız olduğuna dair hiçbir garanti verilemez.

Bağlantılar için sorumluluk hakkında not

Bağlantıların verildiği üçüncü taraf web sitelerinden ve bunların içeriğinden ilgili sağlayıcılar sorumludur. Wandel web sitesi, bilgimiz dışında başka web sitelerine de bağlanabilir. Wandel, bu web sitesi veya üçüncü taraf web sitelerinin beyanları, içeriği veya herhangi bir bağlantısı için hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Yasal etkinlik

Bu Genel Kullanım Hüküm ve Koşulları Wandel web sitesi, sosyal medya kanalları ve posta gönderileri için geçerlidir. Bu metnin bazı bölümlerinin veya münferit formülasyonlarının geçerli yasal duruma uymaması, artık uymaması veya tamamen uymaması halinde, belgenin geri kalan bölümleri içerik ve geçerlilikleri bakımından etkilenmeden kalır.

Veri koruma beyanı (Gizlilik Politikası)

Wandel veri korumayı ciddiye alır. Kişisel verilerin işlenmesinde gizliliğe özel önem verilmesi bizim için önemli bir husustur. Veriler, Avusturya Veri Koruma Kurumu'nun hükümlerine uygun olarak kullanılır. Wandel gizliliği korumayı taahhüt eder.

Kişisel veriler

Kişisel veriler, parti üyeliği, bağışlar veya diğer çeşitli yazışmalar sırasında talep edilir ve saklanır. Kişisel veriler, ilgili taraflara ve/veya üyelere bireysel olarak atanabilen bilgilerdir. Bunlar arasında örneğin isim, doğum tarihi, posta adresi, e-posta adresi ve/veya cep telefonu numarası yer alır. Bu bilgiler ve diğer gönüllü ayrıntılar Wandel tarafından toplanır, saklanır ve belirtilen amaçlar için veya talepten kaynaklanan amaçlar için kullanılır. Wandel, ilgili tarafların verilerini kendi adına haber bültenleri göndermek için kullanabilir, ancak her durumda bir abonelikten çıkma seçeneği vardır ve bunlar yalnızca alıcı tarafından önceden açıkça talep edilmişse gönderilir. Kişisel veriler, Sayıştay'a yapılan büyük parti bağışlarında olduğu gibi, zorunlu ulusal mevzuat çerçevesinde devlet kurumlarına ve makamlarına aktarılabilir.

Veri koruma için güvenlik önlemleri

Wandel veri koruma için teknik ve organizasyonel önlemler almıştır. Bunlar, her türlü manipülasyona karşı her zaman güncel olmalarını sağlamak için sürekli olarak uyarlanmaktadır. Kişisel verilerin son cihazlar ve sunucumuz arasındaki aktarımı her zaman şifrelenir (SSL prosedürü, Secure Socket Layer).

Çerezlerin kullanımı

Web sitemiz için çerezler - yapılandırma bilgileri içeren küçük dosyalar - kullanıyoruz. Bunlar, bireysel kullanıcı ayarlarının belirlenmesine ve özel kullanıcı işlevlerinin gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Çerezler aracılığıyla herhangi bir kişisel veri toplamıyoruz. Bu bağlamda, bu çerezler belirli bir kişiye atanamaz. Web sitesinin tüm işlevleri çerezler olmadan da kullanılabilir. Ancak, bazı özellikler ve ayarlar bu durumda kullanılamayacaktır. Sayfalarımıza yapılan ziyaret hakkında hiçbir bilgi toplanmayacak veya analiz edilmeyecekse, bu kullanıcı tarafından kullanılan tarayıcının devre dışı bırakma işlevi kullanılarak ayarlanmalıdır.

Kullanılan hizmetler ve veritabanları

Yönetim, iletişim ve analiz için aşağıdaki hizmetleri kullanıyoruz:

  • CiviCRM (insan yönetimi için veritabanı)
  • Brevo (Bülten)
  • WordPress ve çeşitli eklentiler (bu web sitesinde)
  • Online bağış formu için Donorbox
  • Ödeme işlemcisi olarak Stripe ve Paypal

İptal hakkı

İlgili taraflar veya üyeler bize kişisel veriler sağladıysa, bunlar herhangi bir zamanda tekrar değiştirilebilir. Bu amaçla ve verilerin tamamen silinmesi için lütfen aşağıdakilerle iletişime geçin kontakt@derwandel.at Bize ulaşın.

tr_TRTürkçe
İçeriğe geç